Am înţeles că fiecare client este special, de aceea am realizat o ofertă flexibilă, astfel încât fiecare să îşi poată forma un pachet în funcţie de preferinţe.

Standard

– Livrare material foto online.
– Stickuri usb in cutie de lemn.
– Sedinta foto după nuntă “Trash/love the dress”
490 €

Plus

– Livrare material foto online.
– Stick-uri usb in cutie de lemn.
– Fotografierea starii civile in alta zi decat cea a nuntii.
– Sedinta foto după nuntă “Trash/love the dress”.
– Album 20×40 cm pentru miri.
590 €

Premium

– Livrare material foto online.
– Stick-uri usb in cutie de lemn.
– Fotografierea starii civile in alta zi decat cea a nuntii.
– Sedinta foto înainte de nuntă “Save the date” .
– Sedinta foto după nuntă “Trash/love the dress”.
– Album 30×60 cm pentru miri.
– Album 20×40 cm pentru o pereche de nasi.
– 2x Album 15×30 cm pentru parinti.
690 €

Întrebări frecvente

Cât vei fi prezent?

Voi fi prezent, împreună cu asistentul meu, pe  toată  perioada  evenimentului, începând de la coafor/machiaj, pregătirea  mirilor, pînă  la  sfârșitul  evenimentului. În cazul în care nu va fi nevoie, după pregătirea intrării la restaurant, asistentul nu va rămane și la restaurant.

Ce prețuri au albumele?

Albume foto începând cu 100€, pentru albumele 20*40cm si 150€ pentru cele 30*60cm. Toate albumele au copertă și cutie album inclusă în preț. Unele albume sunt incluse în pachetele foto de mai sus.

Cununia civilă inclusă?

Pentru pachetele de 600 € si 700 €, cununia civilă este inclusă în prețul pachetului, dacă e cazul, în  altă zi decat cea a nunții propriu-zise, într-o zi lucrătoare în Târgu Mureș sau în alt oras, dacă se asigură transportul. În afara acestor pachete prețul este de 50 €/2 ore.

Oferi și pachet video?

Pot ajuta cu anumite recomandări  de pachete video oferite de videografii cu care colaborez, în funcție de preferințe si bugetul alocat, dar toate detaliile legate de ofertă și contract se vor face cu aceștia.

Câte fotografii primesc?

Pachetul va cuprinde peste 500 fotografii toate procesate  digital (fără numar minim de fotografii).

Când primesc fotografiile?

Toate  fotografiile  realizate vor fi editate profesional , iar termenul de predare a fotografiilor este între 14 și 60 zile, în funcție de volumul de muncă acumulat.

Ce se află pe stick-ul usb?

Fotografiile se vor afla pe stick în doua directoare distincte, unul special pentru Facebook (rezolutie redusă la 2048p pentru a evita comprimarea lor online) și unul la rezoluție maximă, calitate 300dpi, special pentru printat.

Ce se întâmplă dacă pierd pozele?

Fiecare client este responsabil în a își face copii de siguranță, pentru a evita pierderea fotografiilor. În cazul în care totuși acest lucru se întâmplă, fotografiile tale sunt păstrate  în  arhiva  personala  timp  de  6 luni, iar  la  cerere  le reprimiți gratuit.