MENIU
N

Nunta Terra Luxury Events Hall – Ungheni | Andrea & Ionut. Fotograf de nunta – Vasi Pilca – Destination wedding photographer

***

Prima nunta din anul 2019, s-a intamplat sa fie cu doi tineri frumosi, Ionut si Andrea. Pe langa ei, au avut o multime de prieteni, care au contribuit din plin la o petrecere de zile mari.

Petrecerea de la nunta, a avut loc la Terra Luxury Events Hall și a fost întreținută de Nelu și Ramona Macarie, doi oameni cu care iți e drag să colaborezi. Impreuna cu Andrea si Ionut, au reușit să mențină ringul de dans plin, pe tot parcursul nunții!

Terra Luxury Events Hall – O sală pentru evenimente de lux

Atenția sporită la detalii și serviciile Premium încadrează Terra Luxury în categoria sălilor de evenimente de lux.

​Într-un mod discret şi eficient, sala de evenimente Terra Luxury este dotată cu cea mai avansată tehnologie pentru evenimente de succes: Wi-Fi de mare viteză, efecte de lumini şi proiecţie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale. Terra Luxury se mândrește cu un salon de evenimente de 420 de locuri, la care se adaugă cele 40 de locuri ale terasei si un spațiu verde, special amenajat pentru relaxare.

Sedinta foto de dupa nunta

Trash the dress, cum ii mai spunem, am hotarat sa o facem pe un deal in apropiere de Targu Mures. De ce acolo? Pentru ca Ionut e pasionat de motociclete de teren. Am inceput cu fotografiile obisnuite care le fac la majoritatea sedintelor de dupa nunta, iar apoi, am inclus in poze si pasiunea lui Ionut. Cred ca a iesit ceva dragut, fotografii in care ei sa se identifice.

Mă bucur ca m-au ales ca fotograf, m-am simtit foarte bine alaturi de ei. Sunt sigur ca ne vom mai revedea cu drag și la alte evenimente!

***

Nunta Terra Luxury Events Hall - Fotograf Vasi Pilca - Fotograf Nunta
Fotograf Nunta Targu Mures Fotograf Romania Fotograf Vasi Pilca

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU
×