MENIU
N

Nunta Hotel Imperial Inn, Targu Mures – Cosmin & Alina. Fotograf de nunta in Romania – Vasi Pilca – Destination wedding photographer.

*

Cosmin & Alina, doi miri frumoși, mai tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Cu Coco, mă știu de pe vremea când “sufeream”, amândoi, ca reprezentanți a unor multinaționale în diferite hypermarketuri. Între timp, ne-am schimbat amândoi domeniul de activitate și nu ne-am mai văzut o perioadă.

Când m-a sunat să-mi zică că are nevoie de fotograf, l-am întrebat pentru cine? 🙂 M-am bucurat pentru el. M-am văzut cu amândoi și repede mi-am dat seama, că voi avea cu cine glumi și râde la nuntă.

Wedding day

Deși emoționată de dimineață, Alinei i-au trecut emoțiile după ce l-a văzut pe Cosmin. După slujba religioasă, care a avut loc în Reghin, am făcut câteva fotografii de grup lângă biserică. Pentru că mi-a palcut lumina și nu era timp pentru a merge în altă locație, am zis să profităm de arhitectura locului.

Petrecerea, a avut loc în sala Luxury a Hotelului Imperial Inn din Târgu Mureș. Pe drumul spre restaurant, am intrat câteva minute și în curtea Hotelului Privo, grădina de acolo, fiind mai tot timpul un loc frumos și liniștit, în care să iei câteva cadre mai intime, liniștite…

***

Hotel Imperial Inn, Târgu Mureș – Lux, stil și eleganță.

Imperial Inn este locul în care luxul, stilul și eleganța se întâlnesc pentru a-ți oferi cea mai diversificată experiență. Complexul este localizat în Tîrgu-Mureș. Ai la dispoziție un hotel de 4 stele, trei săli de evenimente special create pentru petreceri și unul dintre cele mai moderne SPA-uri, LAGUNA TROPICALA DIN TRANSILVANIA

***

Ședința foto de după nuntă

Pentru ședința foto de după, am ales Cetatea Sighișoara. Chiar dacă am ajuns cam târziu și lumina era destul de plată, fiind înorat, am reușit să ne distrăm două ore prin Sighișoara.

Mă bucur că am fost alături de ei, sper să rămână mereu la fel de voioși. Vă pup, dragilor!

*

Dorești să vizualizezi nunți din portofoliu? O poți face în următorul link.

Te regăsești în aceste fotografii? Haide să vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă. Lasă-mi un mesaj pe WhatsApp sau pe Facebook și haide să ne vedem la o cafea!

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU
×